Επίκεντρο | Παύλος Βογιατζής

Επίκεντρο | Παύλος Βογιατζής

Ένας πολιτικός με μακρά πορεία στην αυτοδιοίκηση – πρώην Δήμαρχος Γέρας, πρώην Νομάρχης με δυο θητείες – αλλά και  με παρουσία  στην κεντρική πολιτική σκηνή, καθώς διετέλεσε  βουλευτής της ΝΔ, ο  Παύλος Βογιατζής, βρέθηκε στο “Επίκεντρο” την Τετάρτη. Από το ξεκίνημα της συζήτησης ο κ. Βογιατζής ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να αναμειχθεί ξανά με την πολιτική  καθώς θεωρεί ότι θα πρέπει να υπάρχει ανανέωση προσώπων και να δίνεται χώρος και για νέους υποψηφίους. Έκανε μάλιστα λόγο για «αναπαλαίωση» στελεχών, που έχουν επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στα πολιτικά πράγματα του τόπου.

Αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό και πήρε ανοιχτά  θέση υπέρ της δημιουργίας δομής στη Λέσβο τονίζοντας ότι οι ροές δεν σταματούν και επιβάλλεται να υπάρχει χώρος, ενώ άσκησε κριτική για την στάση  κάποιων αυτοδιοικητικών για το θέμα, οι  οποίοι επέλεξαν είτε να μην λάβουν ξεκάθαρες θέσεις.  Ο κ. Βογιατζής μιλάει ακόμη για το Lesvos Shop μια ιδέα που ναυάγησε  οικονομικά, όμως αποτέλεσε τα έναυσμα για να βγουν στο προσκήνιο τα τοπικά προϊόντα και οι τοπικοί συνεταιρισμοί.

Το “Επίκεντρο” μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ και σε επανάληψη την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι και την Παρασκευή στις 11 το πρωί .

 

To top