ΣΥΡΙΖΑ: «Ήρθε ο Υπουργός να κόψει την κορδέλα σε νοικιασμένο κτήριο»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ήρθε ο Υπουργός να κόψει την κορδέλα σε νοικιασμένο κτήριο»

Για «επικοινωνιακό σόου» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου σχολιάζοντας τη σημερινή εκδηλώσεων των εγκαινίων στους νέους χώρους του ΕΚΑΒ, από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Ασκεί επίσης κριτική και για τα όσα είπε ο υπουργός στους συγκεντρωμένους στην εκδήλωση των εγκαινίων. «Οφείλετε να σέβεστε και να είστε πιο ταπεινός» αναφέρει σχετικά μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ακόμη ένα επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης Μητσοτάκη στήθηκε με αφορμή την λειτουργία του νέου κτηρίου ΕΚΑΒ Μυτιλήνης. Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο καταστροφέας του ΕΣΥ, προσήλθε για να κόψει κορδέλα σε νοικιασμένο κτήριο, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι η παρούσα κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για το θεαθήναι κι όχι για την ουσία.

Αφού μοίρασε υποσχέσεις στον Μανταμάδο, για το πολύπαθο Κ.Υ της περιοχής, δίχως, για ακόμη μια φορά, να ζητήσει συγγνώμη για τις ευθύνες του ιδίου και της Κυβέρνησής του, τόσο για την καθυστέρηση του έργου, όσο και για την υποστελέχωση και υποβάθμιση όλων των Κ.Υ στο νησί μας, ήλθε στη Μυτιλήνη, για να μας κοροϊδέψει κατάμουτρα κάνοντας εγκαίνια σε ένα νοικιασμένο κτήριο.

Εκεί, η στάση του απέναντι στους εργαζόμενους του ΕΣΥ, που βρέθηκαν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν, είναι αντιπροσωπευτική του «ήθους» και των «αξιών» της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ειρωνεία, απαξία και στο τέλος ύβρεις από τον κατά τα άλλα «άριστο» Υπουργό, προς εκείνους που την εποχής της πανδημίας υπερέβαλαν εαυτόν για να κρατήσουν όρθιο το ΕΣΥ, που εκείνος είχε φροντίσει να υποβαθμίσει, ζητώντας μάλιστα να μην του κλέψει τη δόξα η Τρόικα.

Θα πρέπει να καταλάβετε επιτέλους κ. Γεωργιάδη ότι έχετε εκλεγεί για να δίνετε λύσεις στα προβλήματα του Ελληνικού Λαού και να λογοδοτείτε σε αυτόν. Οφείλετε να σέβεστε και να είστε πιο ταπεινός και να δείχνετε σεβασμό, όταν απευθύνεστε σε εργαζόμενους που υπερβαίνουν τα όρια της ανθρώπινης αντοχής για να κρατήσουν όρθιο το ΕΣΥ, που εσείς θέλετε να υποβαθμίσετε και να απαξιώσετε, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα εκείνων που σας χρηματοδοτούν κι όχι να τους χαρακτηρίζετε «κάφρους» κι «ανθρωπάκια».

Οι κυβερνόντες οφείλουν να λογοδοτούν στον Έλληνα εργαζόμενο κι όχι να του κουνάνε το δάχτυλο.

Υ.Γ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι Δήμαρχοι του νησιού μας μετείχαν στο επικοινωνιακό αυτό πανηγυράκι αποκλειστικά στα πλαίσια του θεσμικού τους ρόλου. Θα πρέπει όμως τον θεσμικό αυτό ρόλο να τον υπηρετούν με τον ίδιο τρόπο σε κάθε περίσταση κι όχι a la carte.  

To top