Συνάντηση Υπουργού Υγείας με τον Περιφερειάρχη

Συνάντηση Υπουργού Υγείας με τον Περιφερειάρχη

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης καθ’ οδόν για το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης σταμάτησε στην Περιφέρεια όπου τον υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης ενώ την ώρα εκείνη συνεδρίαζε το Περιφερειακό συμβούλιο και άκουσε τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων για τα προβλήματα στο Βόρειο Αιγαίο.

Ο Περιφερειάρχηςτον καλωσόρισε και να έδωσε το λόγο στους παριστάμενους επικεφαλής των παρατάξεων και τους αντιπεριφερειάρχες προκειμένου να θέσουν ορισμένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου στον τομέα της Υγείας.
Νωρίτερα ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Αρώνη, Χρυσόστομο Χατζηκυριαζή, Μιχαήλ Άνθιμο Δήσσο και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αριστόβουλο Ελευθερίου, επισκέφτηκαν το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου.
Στην συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της αξιοποίησης μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας του οικοπέδου που έχει παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ στην περιοχή του Καρά Τεπέ.

To top