Επικίνδυνο μπαλκόνι στη Σκάλα Παμφίλων

Επικίνδυνο μπαλκόνι στη Σκάλα Παμφίλων

Μόλις 30 μέτρα από την παιδική χαρά της παραλίας στη Σκάλα Παμφίλων κρέμεται απειλητικά εξαιτίας της φθοράς του χρόνου το μπαλκόνι του κτιρίου – όπως φαίνεται στις φωτογραφίες – που ανήκει στην πάλαι ποτέ Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου και δυστυχώς όπως καταγγέλουν κάτοικοι της περιοχής, δεν είναι μακριά η ώρα που θα συμβεί κάποιο ατύχημα.

Πρόκειται για ένα ζήτημα όχι καινούριο αφού κάτοικοι της περιοχής έχουν απευθυνθεί εδώ και καιρό στις αρμόδιες υπηρεσίες  χωρίς να  υπάρχει ανταπόκριση. Η άμεση επέμβαση των αρμόδιων φορέων είναι επιτακτική διότι όσο περνάει ο καιρός και δεν λαμβάνονται μέτρα, τόσο πιο επικίνδυνο μπορεί να γίνει.

Ακολουθεί η καταγγελία των γονέων και κατοίκων της περιοχής :

«Η εν λόγω μετέωρη βεράντα βρίσκεται στο λιμανάκι Παμφίλων πλησίον παιδικής χαράς. Ανήκει στην ένωση ελαιοπαραγωγών Λέσβου. Βρίσκεται σε δρόμο όπου κυρίως τους εαρινούς μήνες περνούν αρκετοί αλιείς κάτοικοι των Παμφίλων αθλητές του ιστιοπλοϊκού ομίλου Αιόλου και γονείς με παιδιά.
Έχουμε ενημερώσει τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Παμφίλων κ. Αντώνη Αντωνελο. Συγκεκριμένα απάντησε πως είναι αδύναμη η κοινότητα να δράσει και πως το λιγότερο που μπορεί άμεσα να γίνει είναι η τοποθέτηση κόκκινης κορδέλας και προειδοποιητική σήμανση.
Ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Χριστοφας. Μάλιστα συνετάξαμε ολόκληρο υπόμνημα οπου αναφέρεται ο άμεσος κίνδυνος κατάρρευσης.
Πριν είναι αργά πρέπει να λυθεί άμεσα το θέμα

.

To top