«Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά» στο Θέατρο ΦΟΜ

«Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά» στο Θέατρο ΦΟΜ

Τη θεατρική παράσταση «τα καινούργια ρούχα του βασιλιά» θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα του ΦΟΜ το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί και στις 6 το απόγευμα, στο νέο θέατρο του ΦΟΜ, Δικελή 2, στην Επάνω Σκάλα.

Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο ΒOOK and ART, τιμή 8 ευρώ.

Το έργο είναι βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που αν και γράφτηκε το 1837 , η εμβληματική του φράση «Ο βασιλιάς είναι γυμνός!» επανέρχεται πολύ συχνά στην καθημερινότητά μας, συμβολίζοντας τη δύναμη της αλήθειας απέναντι στο ψέμα και το καθήκον της εξουσίας να λειτουργεί με ειλικρίνεια και ταπεινότητα για να μπορεί να υπηρετεί τους πολίτες.

Το έργο είναι μια μαγική ιστορία που συναρπάζει μικρά, μεγάλα παιδιά αλλά και “έξυπνους” ενήλικες που μπορούν εύκολα να παραλληλίσουν τα δρώμενά της με τα σημερινά. 

Συντελεστές: Σκηνοθεσία : Αντρέας Σεφτελής, Κοστούμια: Κλαίρη Φραγκουλάκη, Σχεδιασμός σκηνικών: Βάνια Λουκίδη, Επιμέλεια Μουσικής : Μαρία Γερούλια (Θ.Ο.ΠασπARTού) , Φωτογραφικό Υλικό: Μπέττυ Δερεδίνη
Διανομή : Μάριος Σπανός, Δημήτρης Καμπάς, Ντέσσυ Κομνημού, Κώστας Σταμόπουλος, Ειρήνη Δημητρίου, Χρήστος Σίμος, Μπέττυ Δερεδίνη.
Οργάνωση Παραγωγής: Περικλής Μαυρογιάννης, Πρόεδρος ΦΟΜ.

To top