Power Pass: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 2

Power Pass: Ανοιχτή η πλατφόρμα για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 2

Με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων για το Power Pass.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο γγ Πληροφοριακών συστημάτων, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, οι αιτήσεις των πολιτών έχουν ξεπεράσει τις 120.000. «Πάμε πολύ καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα, υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. «Είναι μια απλή διαδικασία, σε 5 βήματα. Γίνεται με κωδικούς TaxisNet, ο πολίτης επιβεβαιώνει τα στοιχεία του, δηλώνει αν η αίτηση αφορά οικογένεια ή εξαρτώμενο μέλος και δηλώνει τον τόπο της κατοικίας. Αν ακολουθηθούν αυτά τα βήματα, οι πολίτες δε θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα», ήταν τα λόγια του.

Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή αίτηση μπορούν να κάνουν οι πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 1 και σε 2.

Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα του Power Pass

Για όσες ημέρες παραμένει ανοιχτή η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων, θα διενεργείται προέλεγχος και θα αποστέλλονται ειδοποιήσεις στους πολίτες για τυχόν διορθώσεις (μη υπαρκτή παροχή, λανθασμένη κατηγορία λογαριασμού κ.λπ.). Η εκκαθάριση των αιτήσεων, ο προσδιορισμός του ποσού επιστροφής και η καταβολή του στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθούν κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

To top