Απάντηση Δημοτικής Αρχής Δυτικής Λέσβου για το πρώην ΚΑΠΗ Πολιχνίτου

Απάντηση Δημοτικής Αρχής Δυτικής Λέσβου για το πρώην ΚΑΠΗ Πολιχνίτου

Στην «έκπληξη» της  Λαϊκής Συσπείρωσης στο άκουσμα της αρμόδιας ενημέρωσης ότι στο πρώην ΚΑΠΗ Πολιχνίτου «έχει γίνει πλιάτσικο», απάντησε με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Στην απάντηση της η Δημοτική Αρχή αναφέρει πως «Το καταφανές πλιάτσικο στην εγκαταλειμμένη δομή του Πολιχνίτου, έγινε πολύ κοντά στα χρόνια της Δημαρχίας του σημερινού επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης»

Η ανακοίνωση:

Την διαφορά μας με την Λαϊκή Συσπείρωση ως προς την αντίληψή μας για τα πράγματα, δεν έχει νόημα να την αναπτύξουμε σε μία ανακοίνωση, οπότε θα αντιπαρέλθουμε τους χαρακτηρισμούς της εις βάρος της δημοτικής αρχής, απλά και μόνο για να διατρανώσει την εναντίωσή της στην προοπτική λειτουργίας μίας ακόμη εγκαταλειμμένης για χρόνια ολόκληρα δομής. Εν προκειμένω του κτηρίου του πρώην ΚΑΠΗ και Γυμνασίου Πολιχνίτου που η δημοτική μας αρχή φιλοδοξεί να τη μετατρέψει σε Μονάδα Ψυχικής Υγείας.
Θα σταθούμε όμως στο σημείο που η Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνει «έκπληξη» στην ανακοίνωσή της στο άκουσμα της αρμόδιας ενημέρωσης ότι στο πρώην ΚΑΠΗ Πολιχνίτου «έχει γίνει πλιάτσικο», επιχειρώντας πάλι να δημιουργήσει εντυπώσεις, αναρωτώμενη για τον ρόλο της δημοτικής αρχής σε αυτό…
Διότι το καταφανές πλιάτσικο στην εγκαταλειμμένη δομή του Πολιχνίτου, έγινε πολύ κοντά στα χρόνια της Δημαρχίας του σημερινού επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, στα ιδρυτικά χρόνια του πάλαι ποτέ ενιαίου Δήμου Λέσβου για να μπορεί να ευθύνεται (και για αυτό) η σημερινή δημοτική αρχή, στα ίχνη πρωτοκόλλων παραλαβής 10 και 14 χρόνια μετά.
Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος της δημοτικής αρχής του Δήμου Δυτικής Λέσβου, όντως δεν είναι «για να περιγράφει την πραγματικότητα» κύριοι συνάδελφοι της ελάσσονος αντιπολίτευσης που αναρωτιέστε σήμερα έκπληκτοι τί απέγινε ο εξοπλισμός και εδώ συμφωνούμε. Γιατί έχει αναγνωριστεί δις από τους δημότες, ότι ο ρόλος της είναι να αλλάζει την μίζερη σε πολλές περιπτώσεις πραγματικότητα που ίσχυε στα χωριά μας.

To top