Κοπή πίτας της ΔΕΕΠ παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

Κοπή πίτας της ΔΕΕΠ παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης

Παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρου Κελέτση, ιστορικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ Λέσβου στο ξενοδοχείο «Mythical Coast».

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Προκοπής Τζίμης σε ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και ευχήθηκε το 2024 να είναι ένα καλό έτος. «Το 2023 δεν ήταν ένα καλό έτος αλλά καταφέραμε παρά πολλά χάρη τη συνεργασία όλων μας», τονίσε ο ίδιος. Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Στρατηγέλλης. Ο βουλευτής Χαράλαμπος Αθανασίου σε σύντομη ομιλία του αποκάλυψε πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφτεί το νησί πριν τις ευρωεκλογές και τόνισε πως τα έργα που έχουν καθυστερήσει, όπως για παράδειγμα το φράγμα Τσικνιά και το master plan του λιμανιού θα γίνουν, απλά η κυβέρνηση έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

«Δουλεύουμε και υπηρετούμε τους Έλληνες, μας ενώνουν οι ιδέες μας και οι αξίες μας. Μας ενώνει το όραμα μιας ισχυρής Ελλάδας και πρέπει να παραδεχτούμε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αν κατάφερε κάτι την τελευταία πενταετία είναι ότι έφτιαξε μια ισχυρή Ελλάδα», υπογράμμισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης. Ο υφυπουργός μίλησε ακόμη, για την ενίσχυση της εθνικής άμυνας, για την εξωτερική πολιτική και για την ακρίβεια που όπως τόνισε ο ίδιος η κυβέρνηση δίνει γερή μάχη γι’ αυτό το θέμα όπως επίσης και για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Επίσης, σημείωσε ότι θα τεθεί προς ψήφιση νομοσχέδιο για νέες ρυθμίσεις για την δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων, αναφέρθηκε στο νέο κανονισμό του ΕΛΓΑ που θα στηρίζει τους αγρότες και τόνισε πως άλλαξε και η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου πλέον να μην υπάρχει ταλαιπωρία στις πληρωμές και να είναι αξιόπιστες.

To top