Ναυάγιο στη Λέσβο: Βγήκε από το Νοσοκομείο ο 27χρονος Αιγύπτιος μοναδικός επιζών

Ναυάγιο στη Λέσβο: Βγήκε από το Νοσοκομείο ο 27χρονος Αιγύπτιος μοναδικός επιζών

Εξιτήριο πήρε μετά από τέσσερις μέρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» ο 27χρονος Αιγύπτιος μοναδικός επιζών από το ναυάγιο με το πλοίο «Raptor» που σημειώθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ανοιχτά της Λέσβου.

Μετά τη 1 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη ο Αιγύπτιος συνοδευόμενος από έναν συμπατριώτη του ψαρά, βγήκε από το Νοσοκομείο χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος αφού βυθίστηκε το πλοίο εντοπίσθηκε πάνω σε ένα βαρέλι από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης καλά στην υγεία του. Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις από τους γιατρούς του «Βοστάνειου» αποφασίσθηκε σήμερα να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ήδη μάλιστα όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της εταιρείας στη Λέσβο, έχουν γίνει όλες οι ενέργειες ώστε το βράδυ της Πέμπτης να ταξιδέψει για Αθήνα και από εκεί για Καϊρο.

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, Αιγύπτιος ψαράς φίλος του ο οποίος μετέβη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για να επισκεφθεί τον επιζώντα δήλωσε στην κάμερα του «Αίολος» ότι το πλοίο ήταν σάπιο και υπερφορτωμένο.

To top