Αιολικός: Ήττα και από τη Νίκη Βόλου 2-0 και προβληματισμός

Αιολικός: Ήττα και από τη Νίκη Βόλου 2-0 και προβληματισμός

Ο Αιολικός γνώρισε ακόμη μια ήττα αυτή τη φορά στην έδρα του από την Νίκη Βόλου με σκορ 2-0 και κατρακύλησε στον βαθμολογικό πίνακα.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Αιολικός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων οι παίκτες του δεν απέδωσαν αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουν στο παιχνίδι τους και μοιραία ΄’ήρθε για αυτούς η νέα ΄’ήττα εν μέσω αποδοκιμασιών από τον κόσμο που πήγε να παρακολουθήσει καλό ποδόσφαιρο και στο φινάλε αποχώρησε απογοητευμένος και προβληματισμένος από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα της Μυτιλήνης . Δικαιολογημένα στο τέλος οι αποδοκιμασίες προς τους παίκτες και τον προπονητή με τους πρώτους να ζητάνε συγνώμη για την εμφάνιση τους. Για τον Χαραλαμπίδη οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες όσο αφορά το μέλλον του στον πάγκο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αποχώρηση αφού το κλίμα για αυτόν βάρυνε πολύ.
Η Νίκη ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 5΄ με τον Ριμπέιρο στο 12΄ να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Παναγιωτίδη ενώ ο Κρητικός είχε δοκάρι στο 9΄στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη της.
Ο Αιολικός είχε δύο αξιόλογες φάσεις την κεφαλιά του Τριανταφυλλάκου στο 42΄ άουτ και την ευκαιρία του Μανούσου λίγο μετά.

To top