Νέο Γραφείο “Π² Tax Services”: Το Μέλλον των Οικονομικών Υπηρεσιών Έφτασε!

Νέο Γραφείο “Π² Tax Services”: Το Μέλλον των Οικονομικών Υπηρεσιών Έφτασε!

Το “Π² Tax Services” άνοιξε τις πόρτες του.

Το “Π² Tax Services” είναι μια νέα επιχείρηση που δεσμεύεται να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φορολογικής συμβουλευτικής και οικονομικής διαχείρισης, που προσαρμόζονται στις ανάγκες των σύγχρονων πελατών. Ο Πέτρος Κουλουκάκης και ο Παντελής Βερρής ενώνουν τις γνώσεις και τις δυνάμεις τους και σας προσφέρουν ολοκληρωμένες λογιστικές λύσεις.

Υπηρεσίες για κάθε ανάγκη:

Το “Π² Tax Services” έχει ως αποστολή να προσφέρει εξειδικευμένες φορολογικές υπηρεσίες για τον απλό πολίτη, τους επιχειρηματίες, και όλους όσους αναζητούν την απαιτούμενη εμπειρία και επαγγελματικότητα στον τομέα των οικονομικών. Αναλαμβάνουμε τη φορολογική δήλωσή σας, τον υπολογισμό του ΦΠΑ και πολλά άλλα.

Ποιότητα και Εξυπηρέτηση:

Στο “Π² Tax Services” κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες σας και εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Οι έμπειροι φοροτεχνικοί μας είναι εκεί για να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση και να σας καθοδηγήσουν μέσα από τον πολύπλοκο φορολογικό κώδικα.

Υποβολή Πληρωμών και Αιτήσεων:

Το “Π² Tax Services” αναλαμβάνει όχι μόνο τις φορολογικές σας δηλώσεις, αλλά και τη διαχείριση των πληρωμών και των αιτήσεών σας. Αναλαμβάνουμε να υποβάλλουμε τις πληρωμές σας σε φορείς και οργανισμούς, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι πληρωμές σας εκτελούνται σωστά και έγκαιρα. Επίσης, σας βοηθούμε στην υποβολή αιτήσεων για φορολογικά και άλλα θέματα, εξασφαλίζοντας ότι η διαδικασία είναι ομαλή και αποτελεσματική.

Καραντώνη 1 & Αγίου θεράποντος

2251 048604

To top