Χάνει την έδρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Σταύρος Πολίτης:«Θα σας εκπροσωπώ στην κοινωνία»

Χάνει την έδρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Σταύρος Πολίτης:«Θα σας εκπροσωπώ στην κοινωνία»

Ο πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος από τη Λέσβο στην παράταξη «Αλλαγή πορείας για τα νησιά μας» Σταύρος Πολίτης, μένει εκτός Περιφερειακού Συμβουλίου αφού τη μία έδρα του Συνδυασμού από τη Λέσβο, καταλαμβάνει η επικεφαλής Βάσω Χοχλάκα. Ο ίδιος σε γραπτή δήλωσή του ευχαριστεί τους πολίτες για τη στήριξη στις εκλογές και δηλώνει ότι θα παραμείνει παρών μέσα από την κοινωνία.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες μου, νιώθω την ανάγκη μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας και παρά την αντιξοότητα που δεν μου επέτρεψε να συμμετάσχω παρά ελάχιστα στην προεκλογική εκστρατεία με αναδείξετε για 6η φορά 1ο σε ψήφος με τον συνδυασμό που επέλεξα να είμαι υποψήφιος.
Το μηνύματα του Συνδυασμού μας ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ δυστυχώς δεν έφτασαν στους πολίτες και το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν πολύ κατώτερο του αναμενόμενου ,λαμβάνοντας υπ όψιν ότι είχαμε την πολιτική στήριξη τριών πολιτικών φορέων.(ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ).

Εκλέξαμε δύο Περιφερειακούς Συμβούλους μόνο στη Λέσβο και στη Χίο( οι πρώτοι σε ψήφους)

Μετά την επιλογή της έδρας που θα καταλάβει η Επικεφαλής του συνδυασμού αγαπητή κ. Βασω Χοχλακα ,της οποίας την απόφαση σέβομαι απόλυτα, δεν θα μπορώ να σας εκπροσωπήσω στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Θα σας εκπροσωπώ όμως μέσα στη κοινωνία ,όπου θα συνεχίσω να παλεύω για τα περιφερειακά ζητήματα με την πολύτιμη 20χρονη εμπειρία μου ,για μια καλύτερη πορεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου,για να ξεκολλήσουμε επιτέλους από τον πάτο των Περιφερειών της Ευρώπης και της Ελλάδας.
Δηλώνω παρών και μέσα από τα social media πλέον θα προτείνω και θα σας ενημερώνω για τα τεκτενόμενα η μη στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Βορείου Αιγαίου».

 

To top