Μυστήριο για το θάνατο 33χρονου που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στο Συνοικισμό

Μυστήριο για το θάνατο 33χρονου που βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στο Συνοικισμό

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός  33χρονου ο οποίος βρέθηκε βαριά τραυματισμένος έξω από το σπίτι του στον Συνοικισμό τα ξημερώματα της Κυριακής. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

 

Τον  33χρονο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντόπισε  αιμόφυρτο έξω από το σπίτι του στον Συνοικισμό τα ξημερώματα της Κυριακής γύρω στις 4:30, ένας περαστικός

Τον 33χρονο, παρέλαβε το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης ενώ ακόμη είχε τις αισθήσεις τους  και οι διασώστες  φέρονται να τον ρώτησαν τι ακριβώς έγινε χωρίς εκείνος ν’ απαντήσει. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε ωστόσο, λίγες ώρες μετά κατέληξε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε τραύματα στη μια πλευρά του σώματός του.

Φως στις συνθήκες θανάτου θα ρίξει ιατροδικαστική εξέταση που έχει διαταχθεί. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Είτε ο 33χρονος να παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και να τον εγκατέλειψαν, είτε να δέχθηκε επίθεση να τον χτύπησαν με γροθιές ή άλλο αντικείμενο , είτε ακόμη ο ίδιος να έπεσε και να χτύπησε βαριά.

To top