Νέο μόνιμο προσωπικό στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης -Ορκίσθηκαν επτά νέοι υπάλληλοι

Νέο μόνιμο προσωπικό στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης -Ορκίσθηκαν επτά νέοι υπάλληλοι
Επτά νέοι μόνιμοι υπάλληλοι διαφόρων ειδικοτήτων ορκίσθηκαν και  προστέθηκαν την Παρασκευή στο προσωπικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Συγκεκριμένα πρόκειται για προσωπικό των εξής ειδικοτήτων: Τρεις (3) ΤΕ Μαίες, μια (1) ΔΕ βοηθών Νοσηλευτών, μια (1) ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, μια (1) ΔΕ Βοηθών Ιατρικών & Βιολογικών Εργαστηρίων, μια (1) ΥΕ Μεταφορέων ασθενών.
Σε ανάρτησή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Καμπούρης αναφέρει τα εξής:
Εύχομαι ολόψυχα στις μονιμοποιηθείσες, το νέο τους ξεκίνημα να είναι καλά στερεωμένο και πάντα να τις διακρίνει, η σωφροσύνη και η θέληση για προσφορά στους πάσχοντες κατοίκους του νησιού μας.
Με τις νέες μονιμοποιήσεις, ενισχύεται ο αδιάκοπος αγώνας όλων των εργαζόμενων που υπηρετούν το υπέρτατο αγαθό της υγείας, πάντα με σεβασμό, ευαισθησία και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας.
΄Έτσι δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες παροχής υπηρεσιών Υγείας για το νοσηλευτικό μας ίδρυμα, που όλοι επιθυμούμε στο ακριτικό νησί μας!
Θερμά Συγχαρητήρια! Καλή Σταδιοδρομία, Καλή Δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σας!!!
Τέλος εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου για την στήριξη – μονιμοποίηση του προσωπικού του Νοσοκομείου μας.
To top