Ανήλικος καλλιεργητής χασίς – Στην κατοχή του βρέθηκε και μαχαίρι

Ανήλικος καλλιεργητής χασίς – Στην κατοχή του βρέθηκε και μαχαίρι

Ένας ανήλικος συνελήφθη σήμερα στη Γέρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Συγκεκριμένα, ο ανήλικος εντοπίστηκε σε ακατοίκητο σπίτι όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης ενώ στον ίδιο χώρο βρέθηκαν δυο φυτά κάνναβης, τρία πλαστικά δοχεία με λίπασμα, συσκευασία με χώμα και μπουκάλια νερού. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του συλληφθέντα βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του μαχαίρι 24 εκατοστών καθώς και μικροποσότητα χασίς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε ο συλληφθείς σε χώρο ακατοίκητης οικίας στην παραπάνω περιοχή, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης (τύπου skunk), ύψους -16- και -18- εκατοστών αντίστοιχα, τοποθετημένα σε γλάστρες.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν επίσης, δύο (2) φυτά κάνναβης (τύπου skunk) ύψους -5- και -7- εκατοστών αντίστοιχα(τοποθετημένα σε γλάστρες), τρία (3) πλαστικά δοχεία με λίπασμα, συσκευασία με χώμα και δύο (2) μπουκάλια νερό.

Ακολούθησε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σεοικία που διαμένει στην ίδια περιοχή, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν σε χώρο του υπνοδωματίου του,πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους -24- εκατοστών και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), τα οποία όπως διακριβώθηκε άνηκαν στον ίδιο.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

To top