Γέμισαν οι αίθουσες του «Cine Αρίων» για την ταινία των Unboxholics (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γέμισαν οι αίθουσες του «Cine Αρίων» για την ταινία των Unboxholics (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πρεμιέρα έκανε χθες η ταινία των Unboxholics «Μην ανοίγεις την πόρτα» και στον κινηματογράφο «Αρίων» με τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές των αδερφών Καρπά να γεμίζουν τις αίθουσες προκειμένου να παρακολουθήσουν πρώτοι το θρίλερ που πρωταγωνιστούν ο Σάκης Καρπάς μαζί με την Φωτεινή Λεβογιάννη. Ο Σάκης Καρπάς σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε πως «μετά από 3 χρόνια, αυτό που έκλεψε τις νύχτες και τις μέρες μας περισσότερο από κάθε άλλη δραστηριότητα, περνάει πια στα χέρια σας.  Ήρθε η ώρα το “ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ” να φτάσει στον τελικό αποδέκτη και σε αυτόν για τον οποίο φτιάχτηκε: εσάς!».

Tο σενάριο της ταινίας

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στην σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι UNBOXHOLICS έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους.

Στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει, στο κοινό, τέσσερις πρωτότυπες mini ταινίες horror μυθοπλασίας, καθώς και το «Κουκλοθέατρο», μια διαδραστική horror σειρά πέντε επεισοδίων.

 

To top