Βολές Μάγδας Τούφου κατά Αθανασίου – Πιπίνη: «Ο ένας μοιράζει υποσχέσεις και ο άλλος σατιρίζει τους «κομματάρχες» και χρησιμοποιεί ως «μέσον» τον Πρωθυπουργό»

Βολές Μάγδας Τούφου κατά Αθανασίου – Πιπίνη: «Ο ένας μοιράζει υποσχέσεις και ο άλλος σατιρίζει τους «κομματάρχες» και χρησιμοποιεί ως «μέσον» τον Πρωθυπουργό»

Αιχμηρή δήλωση έκανε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από τη Λήμνο Μάγδα Τούφου εξαπολύοντας βολές κατά του κυβερνητικού βουλευτή Χαράλαμπου Αθανασίου για τις πρόσφατες ανακοινώσεις για χρηματοδότηση της τουριστικής προβολής της Λέσβου από τον ΕΟΤ αλλά και τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ Ιάσωνα Πιπίνη ο οποίος σε τηλεοπτικό σποτ του καυτηριάζει τις  παλαιοκομματικές νοοτροπίες από την άλλη μεριά όμως «χρησιμοποιεί ως μέσον τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη». Η κα. Τούφου τονίζει ότι η Λήμνος που  δεν έχει κανένα «μέσον» στην κυβέρνηση έχει μείνει για άλλη μια φορά χωρίς αναισθησιολόγο το Νοσοκομείο αφού έληξε η απόσπαση γιατρού.

Οι κυβερνητικοί παράγοντες και ο βουλευτής κος Αθανασίου μοιράζουν σε φιέστες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τουριστική προβολή, που κατευθύνονται μονόπλευρα στην ταλαιπωρημένη Λέσβο για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους. Καλοδεχούμενα ασφαλώς έστω και τις παραμονές των εκλογών, μετά την αδράνεια ολόκληρης τετραετίας και την κραυγή αγωνίας των φορέων του νησιού, που αρνούνται να δεχτούν την τραγική κατάσταση που βιώνει το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Που, ενώ θα έπρεπε λόγω του μεγέθους και των δυνατοτήτων του να είναι στην κορυφή της αναπτυξιακής βαθμίδας, βλέπουν το μέλλον χωρίς προοπτική και προδιαγεγραμμένο, με σπασμωδικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής μήπως και αναστραφεί το κλίμα.
Με το δίκιο του λοιπόν, ο άλλος υποψήφιος της κυβερνητικής παράταξης στο νομό μας, με γενναιότητα και ειλικρίνεια σατιρίζει στην δική του προεκλογική εκστρατεία, τους «κομματάρχες». Δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ για να βρούμε ποιον εννοεί και τον ευχαριστούμε που μας «ανοίγει τα μάτια» για ανούσιες υποσχέσεις έργων και κομματικούς διορισμούς. Βέβαια, ξεχνάει ο κος Πιπίνης ότι σε κάθε του δραστηριότητα διαφημίζει τη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προτρέποντας τους ψηφοφόρους να τον προτιμήσουν γιατί αυτός θα έχει «μέσον» τον Πρωθυπουργό.
Παράλληλα στη Λήμνο, που ως φαίνεται δεν έχει κανένα «μέσον» στην κυβέρνηση, μένει το Νοσοκομείο του νησιού χωρίς αναισθησιολόγο, αφού η μετακίνηση της ιατρού που κάλυπτε το κενό έληξε στις 10 Απριλίου. Για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες οι πολίτες της Λήμνου και του Αγ. Ευστρατίου θα ζήσουμε με την αγωνία ενός έκτακτου περιστατικού και μάλιστα σε περίοδο Πάσχα, με την αύξηση των επισκεπτών και των Λημνιών που επιστρέφουν για να εορτάσουν με τους δικούς τους.
Δεν μπορούμε να μην θυμηθούμε τα λόγια της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, κας Γκάγκα που μας παρουσίασε την πρόταση της κυβέρνησης για ένα προηγμένο σύστημα αεροδιακομιδών ασθενών, ως τη λύση για τις ελλείψεις των ακριτικών νοσοκομείων. Δεν μας είπε όμως τι γίνεται όταν δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στις περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών, απειλητικών για τη ζωή των ασθενών και χρήζουν άμεσης αναισθησιολογικής αντιμετώπισης;
Το καταλάβαμε ότι το Νοσοκομείο της Λήμνου είναι στο στόχαστρο και υποψήφιο για την μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας. Ας μας διαψεύσουν με πράξεις !
Αυτά και άλλα πολλά θα θυμηθούν και οι πολίτες της Λέσβου, της Λήμνου και του Αη Στράτη την ώρα της κρίσης, στις 21 του Μάη, δίνοντας ηχηρή απάντηση με την ψήφο τους. Η πορεία της Αλλαγής θα ξεκινήσει την Πέμπτη 20 Απριλίου στη Μυτιλήνη με την επίσκεψη του Προέδρου μας, Νίκου Ανδρουλάκη τον οποίον και θα υποδεχτώ μαζί με το λαό της Λέσβου, τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ και σας καλώ με τη συμμετοχή μας να δώσουμε βροντερό παρόν και μήνυμα νίκης.

 

To top