Έφυγε η Δέσποινα της «Ροζ Δύναμης»

Έφυγε η Δέσποινα της «Ροζ Δύναμης»

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής  σε ηλικία 49 ετών η Δέσποινα Γαβριήλ μετά από μία σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η Δέσποινα ενέπνευσε στο νησί χιλιάδες ανθρώπους με την αστείρευτη  δύναμη και  το θάρρος της. Πάντα με χαμόγελο και πάντα να τους συμβουλεύει όλους ότι με καλή  ψυχολογία, όλα μπορούν να ξεπεραστούν.

Ήταν δραστήριο μέλος του Συλλόγου Γυναικών με Νεοπλασία και Φίλων Εθελοντών «Ροζ Δύναμη» που ιδρύθηκε στη Καλλονή, πάντα στην πρώτη γραμμή στις δράσεις του Συλλόγου αλλά όχι μόνο αφού είχε εμπλακεί και σε πολλές ακόμη δραστηριότητες. Ήταν μέλος του διοικητικού  Συμβουλίου  της ποδοσφαιρικής ομάδας «Προοδευτική» ενώ τα Χριστούγεννα συμμετείχε στην ομάδα των εθελοντών που ανέλαβαν τον στολισμό  στην Καλλονή, με τη φιάλη οξυγόνου στο ένα χέρι και την δύναμη της ψυχής της στο άλλο. Δεν τα παρατούσε ποτέ και πάντα προσπαθούσε να προσφέρει στον τόπο της.

Τον χαμό της δημοσιοποίησαν σήμερα τα μέλη του Συλλόγου με ανείπωτη θλίψη αλλά και με μία ελπίδα ότι πλέον θα είναι στην αγκαλιά των αγγέλων και θα μας προσέχει.

H κηδεία της θα γίνει το Σάββατο στις 12.00 η ώρα στον Ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλλονής.

To top