Νέος Κύκλος Δημοπρασιών του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Τέσσερα ακόμη έργα συνολικού προϋπολογισμού που υπερβαίνει τα 2,5 εκ. ευρώ, βαίνουν προς δημοπράτηση μέσα στο καλοκαίρι και αφορούν σε σχολικές και δημοτικές υποδομές, αλλά και σε υποδομές πολιτισμού και αθλητισμού.

Αναλυτικότερα μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν οι προσφορές για τον μειοδότη της δημοπρασίας του έργου «Αναβάθμισης του Πολιτιστικού Κέντρου Μανταμάδου», με προϋπολογισμό 350.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το ΠΔΕ της Περιφέρειας και ιδίους πόρους του Δήμου και μέχρι τις 2 Αυγούστου οι αντίστοιχες της δημοπρασίας για το έργο της «Επισκευής και συντήρησης των δημοτικών κτηρίων Βασιλικών, Παρακοίλων και Λεπετύμνου». Έργο συνολικού προϋπολογισμού 230.607 ευρώ που χρηματοδοτείται ομοίως από πιστώσεις του ΠΔΕ της Περιφέρειας και ιδίους πόρους του Δήμου.

Ακόμη στις 23 Αυγούστου θα ανοίξουν οι προσφορές για την επιπλέον παρέμβαση στο γήπεδο Μολύβου με τίτλο «Ανακατασκευή υποδομών γηπέδου Μήθυμνας», στο οποίο περιλαμβάνεται η εγκατάσταση ενός ακόμη ταρτάν στίβου, συνολικού προϋπολογισμού 929.999 ευρώ.

Τέλος τον Σεπτέμβρη θα δημοπρατηθεί και το έργο παρέμβασης για την συντήρηση των σχολικών κτηρίων της ΔΕ Καλλονής – Πολιχνίτου – Ερεσού Αντίσσης – Αγ. Παρασκευής – Μανταμάδου – Πέτρας και Μήθυμνας με συνολικό προϋπολογισμό το 1,1 εκ. ευρώ, με πιστώσεις του ΠΔΕ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και ιδίους πόρους του Δήμου.

To top