Οι «Τρελοποδηλάτες» στο καρναβάλι της Μυτιλήνης

Οι «Τρελοποδηλάτες» στο καρναβάλι της Μυτιλήνης

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου θα δώσει και φέτος  δυναμικό παρόν στο Μυτιληνιό καρναβάλι και απευθύνει κάλεσμα στους λάτρεις του ποδηλάτου για κεφάτες ορθοπεταλιές με τους “Τρελοποδηλάτες”.

Ακολουθεί  η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Πιστοί στην παράδοση που θέλει τους φίλους του ποδηλάτου στη Λέσβο, να μασκαρεύονται και να ξεχύνονται στους δρόμους της Μυτιλήνης προκαλώντας χαμό στην Καρναβαλική παρέλαση του Δήμου, συγκεντρωνόμαστε την Κυριακή 17 Μαρτίου με τα ποδήλατά μας και με θέμα ελεύθερο. Ντυθείτε ότι τρελό σκεφτείτε, φτάνει να έχετε μαζί σας ποδήλατό.

Ραντεβού μπροστά στο Τελωνείο Μυτιλήνης το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου στις 2:30μμ. Μη ξεχάσετε να φέρετε σφυρίχτρες, ντουντούκες, καραμούζες και ότι άλλο μπορεί να κάνει σαματά. Η ομάδα μας “Τρελοποδηλάτες” θα προκαλέσει με την εμφάνισή της για μια ακόμη χρονιά, ΧΑΜΟ!!! Πάμε να περάσουμε όλοι καλά. Πάμε να συμβάλουμε και να συνεισφέρουμε με την συμμετοχή μας στην πιο λαμπρή διεξαγωγή Καρναβαλιού της Μυτιλήνης, που διοργανώνει ο Δήμος Μυτιλήνης.

Στο σχήμα μας φυσικά είναι ευπρόσδεκτος να παρελάσει κάθε μασκαρεμένος, με όποια στολή επιθυμεί, αλλά πάντα με το ποδήλατό του»

To top