Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λέσβου την Τετάρτη 1 Μαΐου στις 11πμ στην πλατεία Σαπφούς, θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης, που όπως τονίσει σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά και καλεί όλες τις γυναίκες της Λέσβου να συμμετέχουν αγωνιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνει το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο την Τετάρτη 1 Μαΐου στις 11πμ στην πλατεία Σαπφούς.

Η Εργατική Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

Εμπνεόμαστε από τους μεγάλους εργατικούς αγώνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και με τη συμμετοχή των γυναικών, όπως οι αγώνες των εργατών του Σικάγο, των εργατριών του Ρετσίνα, των απεργών της Θεσσαλονίκης το Μάη του 36, των 200 εκτελεσμένων το Μάη του ‘44 στην Καισαριανή, που φωτίζουν και σήμερα το δρόμο της αγωνιστικής μας δράσης για την απελευθέρωση από τα δεσμά της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης.

Τιμάμε και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά σηκώνοντας ψηλά τη σημαία του αγώνα ενάντια στους εκμεταλλευτές του μόχθου μας.

 

To top