Βορειάδες έως 7 μποφόρ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Βορειάδες έως 7 μποφόρ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Βορειάδες έως 7 μποφόρ θα επικρατήσουν την Κυριακή 28 Απριλίου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Αναλυτικά το Κεντρικό Λιμεναρχείο αναφέρει τα εξής : 

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ανακοινώνει προς τους ναυτιλλομένους, ναυταθλητές, επαγγελματικές και ερασιτέχνες αλιείς, χρήστες θαλάσσιων μέσων αναψυχής και λουόμενους της Νήσου Λέσβου  ότι σύμφωνα με δελτίο πρόγνωσης καιρού της Ε.Μ.Υ. για την Κυριακή 28-04-2024 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα επικρατήσουν άνεμοι από βόρειες κατευθύνσεις εντάσεως 7BF.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες σκαφών κάθε τύπου και κατηγορίας όπως μεριμνήσουν για την ασφαλή πρόσδεση και φύλαξη των σκαφών τους, καθώς και την αποφυγή άκοπης παραμονής σε λιμενικές εγκαταστάσεις προς αποφυγή τυχόν ατυχήματος.

Υπενθυμίζεται η απαγόρευση χρήσης θαλάσσιων μέσων αναψυχής με ένταση ανέμου ανω των 5 μποφόρ και η χρήση ιστιοσανίδας και αετοσανίδας με ένταση ανέμου ανω των 6 μποφόρ.

Υπενκυμίηεται θ απαγόρευςθ χριςθσ καλάςςιων μζςων αναψυχισ (Γ.Κ.Λ. αρικ.20) με ζνταςθ ανζμου άνω των 5 μποφόρ και θ χριςθ ιςτιοςανίδασ και αετοςανίδασ με ζνταςθ ανζμου άνω των 6 μποφόρ.

To top