Νέα σύνθεση ομάδας για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Νέα σύνθεση ομάδας για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου κάθε χρόνο, από την ίδρυσή του και έως σήμερα, διατηρεί παράλληλα και αγωνιστικό τμήμα, αποτελούμενο από 10-15 επιλεγμένους Λέσβιους αθλητές και μ’ αυτούς συμμετέχει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Για το 2024 η σύνθεση της Ποδηλατικής Ομάδας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου αποτελείται από τους: Γιαννόγλου Γιάννη, Γιαννούλη Παναγιώτη, Λαϊνά Κώστα, Μπιτάδο Παναγιώτη, Μπουντάκη Μπάμπη, Ντάρα Γιώργο, Πέππα Νίκο και τον Σαραϊδάρη Γιώργο.

Όπως αναφέρει ο Ποδηλατικός Σϋλλογος Λέσβου, παρά τα προβλήματα λόγω νησιωτικότητας και κατ’ επέκταση έλλειψης συμμετοχών σε αγώνες, προσπαθεί να δίνει το παρόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Αναλυτικά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
«Οι επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια έχουν φτάσει σε 3 Πανελλήνια Πρωταθλήματα κι αμέτρητες 2ες, 3ες κλπ θέσεις των αθλητών μας. Κάτι που για το επίπεδο που βρίσκεται σήμερα η ποδηλασία στο νησί, θα μπορούσε να ήταν και πολύ καλύτερα. Δεν θα αναφερθούμε εδώ στα προβλήματα νησιωτικότητας, που μας βάζουν στο ίδιο καλάθι με συλλόγους της Αττικής, που μπορούν και στέλνουν έως και 100 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες σε έναν αγώνα, καταγράφοντας μερικές χιλιάδες συμμετοχές το χρόνο, ενώ εμείς πάμε πάντα με μονοψήφιο αριθμό συμμετοχών. Δεν θα αναφερθούμε στο ότι οι άλλοι σύλλογοι μπορούν και συλλέγουν βαθμούς από τα Πρωταθλήματα κάθε ΣΚ ενώ εμείς με τα πενιχρά οικονομικά ενός μικρού συλλόγου απ’ την παραμεθόριο, καταφέρνουμε μόλις και μετα βίας να συμμετέχουμε από 2 έως και 3 φορές το χρόνο επιλέγοντας φυσικά μόνο τις πολύ μεγάλες διοργανώσεις. Ίσως αν υπήρχαν περισσότεροι χορηγοί, ή αν βρισκόταν ένας και μόνο “μεγάλος” χορηγός, να είχαμε μεγαλύτερη ομάδα, να αγωνιζόμασταν σε περισσότερες διοργανώσεις και να επιτυγχάναμε φυσικά και σαν σύλλογος μια υψηλότερη θέση στην τελική κατάταξη στον Πανελλήνιο βαθμολογικό πίνακα του έτους.
Για το 2024 η σύνθεση της Ποδηλατικής Ομάδας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου αποτελείται από τους: Γιαννόγλου Γιάννη, Γιαννούλη Παναγιώτη, Λαϊνά Κώστα, Μπιτάδο Παναγιώτη, Μπουντάκη Μπάμπη, Ντάρα Γιώργο, Πέππα Νίκο και τον Σαραϊδάρη Γιώργο.
Ειδική αναφορά να κάνουμε εδώ, στο νέο πρόσωπο της ομάδας, στον νεοεισερχόμενο για το 2024 στην οικογένεια του Λεσβιακού Συλλόγου, Αντώνη Σακελλαρίου. Ένα νέο παιδί με ήθος, αγαπητός συμπολίτης, με ομαδικότητα, πάντα χαμογελαστός, κορυφαίος αθλητής και με έντονο αγωνιστικό πνεύμα. Ήταν θέμα χρόνου μετά την πρώτη του (τοπική) αγωνιστική συμμετοχή, η έκδοση δελτίου αθλητή στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου για το 2024».

To top