Αιτήσεις για ένταξη ωφελoυμένων στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Λήμνου

Αιτήσεις για ένταξη  ωφελoυμένων στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων  Λήμνου

Ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη ωφελούμενων στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η) Λήμνου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος 2021 -2027. Η υποβολή αιτήσεων μπορεί να γίνει από τις 9 Φεβρουαρίου και σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Το Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Λήμνου παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ημερήσιας φιλοξενίας σε ηλικιωμένα άτομα, μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια, κλπ). Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν στην νοσηλεία, ανάπαυση, αναψυχή και στησίτισή των άμεσα ωφελουμένων.
Η Δομή προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων .
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται με αυτοπρόσωπη παρουσία στο γραφείο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λήμνου ή στο Κ.Η.Φ.Η. Δήμου Λήμνου και ηλεκτρονικά στο email της Δομής Κ.Η.Φ.Η., dlimnou.khfh@gmail.com ή kentrokoinotitas.dlimnou@gmail.com.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής από τις 09.02.2024 και καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν από τους υποψηφίους αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη, η οποία θα διατίθεται μαζί με την αίτηση από τα γραφεία του Δήμου Λήμνου, τα ΚΕΠ ανά Δημοτική ενότητα, το Κ.Η.Φ.Η. και από την ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου www.limnos.gov.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κ.Η.Φ.Η. Λήμνου, τηλέφωνο 2254091650 ή στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λήμνου, τηλέφωνο 2254029110.
Το Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2021- 2027».

To top