Παράταση προθεσμίας υποβολής συμμετοχών στην 9η Καρναβαλική Παρέλαση Μύρινας

Παράταση προθεσμίας υποβολής συμμετοχών στην 9η Καρναβαλική Παρέλαση Μύρινας

 

Η Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου κ. Ιουλία Λυγδά ενημερώνει για την παράταση της ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων από τα γκρουπ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην 9η Καρναβαλική Παρέλαση στη Μύρινα το πρωί της 9ης Μαρτίου. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024.

Στην Καρναβαλική Παρέλαση μπορούν να συμμετάσχουν ως οργανωμένα γκρουπ Πολιτιστικοί, Αθλητικοί και λοιποί Σύλλογοι, Αθλητικές Ομάδες, Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Ομάδες Φοιτητών και πολιτών.

Προσκαλούμε, επίσης τους Συλλόγους που πρόκειται να πραγματοποιήσουν αποκριάτικες εκδηλώσεις στην περιοχή τους (Ατσική, Κάσπακα, Μούδρο, Παναγιά, Πλάκα κλπ) να πάρουν μέρος στην κεντρική καρναβαλική παρέλαση του Δήμου στη Μύρινα, στέλνοντας μια αντιπροσωπευτική ομάδα, μέσω της οποίας θα προβληθεί και η δική τους εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22543-50015, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλονται στο email dlimnou@gmail.com.

Τέλος, σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη στην ομάδα και στη σελίδα μας, για να έχετε συνεχή ενημέρωση για την 9η Καρναβαλική Παρέλαση της Μύρινας, στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

9η Καρναβαλική Παρέλαση Μύρινας – Σελίδα https://www.facebook.com/profile.php?id=61555799025101

9η Καρναβαλική Παρέλαση Μύρινας – Ομάδα https://www.facebook.com/groups/732107408878368

To top