Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το απόγευμα της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο «Elysion», στη Νεάπολη της Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή πίτας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τον απολογισμό του 2023 που ανακοινώθηκε από τον ταμία του Πο. Συ. Λέσβου, και ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του προϋπολογισμού του 2024 από τον κο Παναγιώτη Δουκαρέλλη.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παραδοσιακή κοπή πίτας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, για 13η χρονιά, όπου μέλη του Πο. Συ. Λέσβου, φίλοι του ποδηλάτου και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών έδωσαν το παρών.
Ακολούθησε η βράβευση του Πρωταθλητής Ελλάδας 2023 στο XCO κατ. Masters Γιώργου Σαραϊδάρη https://www.lesvosmtb.gr/index.php/podilatika-nea/enimerosi/item/4391-saraidaris-protathlitis-elladas-2023-sto-xco-kat-masters
Ο Διακεκριμένος αθλητής ποδηλασίας από τη Λέσβο παρέλαβε ξύλινη χειροποίητη πυρογραφία που φιλοτέχνησε ο Λευτέρης Κωστάκης η οποία απεικονίζει ποδηλάτη στη φύση, με μεταλλική ταμπελίτσα “Τιμής Ένεκεν”.

Με κλήρωση λαχνών μοιράστηκαν πάνω από 40 δώρα σε αντίστοιχους τυχερούς, κι έτσι έκλεισε το τελετουργικό τμήμα της εκδήλωσης.
Τον λόγο έλαβαν ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, ανακοινώνοντας τα νέα έργα στην πόλη και ζητώντας τη συμβολή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, ενώ όλα τα μέλη δήλωσαν πρόθυμα και χαρούμενα να προσφέρουν, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μυτιλήνης κος Εμμανουήλ Ευσταθίου και ο Δημήτρης Μαλλιαρός, Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, ο οποίος ανέδειξε το ρόλο του Πο. Συ. Λέσβου στην προστασία του περιβάλλοντος και στη συμβολή του στην αντιπυρική προστασία αλλά και στη προσφορά του σε κρίσιμες στιγμές, καθώς σαν σύλλογος είναι μέλος της ομάδας πολιτικής προστασίας από το 2019.
Ακολούθησε ποδηλατική συζήτηση σε όλη την αίθουσα. Με ευχές από όλους για το νέο χρόνο, ολοκληρώθηκε η κοπή πίτας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου 2024.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους, τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κο Παναγιώτη Χριστόφα, τον πρόεδρο της Κοινότητας Μυτιλήνης κο Εμμανουήλ Ευσταθίου, τον Δημήτρη Μαλλιαρό Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, τον εκπρόσωπο του Λιμενικού, Διοικητή Προσωπικού Ανθυποπλοίαρχο κο Μάριο Λουτραγώτη και τον Ευάγγελο Μυρσινιά, Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μυτιλήνης. Να τονίσουμε ότι θεωρούμε κάτι περισσότερο από πάρα πολύ σημαντική την εκπροσώπηση των μεγαλύτερων θεσμών της πόλης μας, στην ετήσια τελετή μας, κάτι που δείχνει τη σημασία που συνεχίζουν να δείχνουν στα ποδηλατικά θέματα της Λέσβου κι όλο αυτό μας τιμά ιδιαίτερα.
Να ευχαριστήσουμε θερμά και το Ξενοδοχείο Elysion (χορηγό του Συλλόγου), για την παραχώρηση του χώρου, για την ομαλή διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του 2024 και της Κοπής Πίτας του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Και τέλος ευχαριστεί τους δωροθέτες: Εγγλεζόπουλος Λάκης, Lesvos Ride, Παιχνίδια Δουκαρέλλης, Φαρμακείο Κατερίνα Παυλή, Χρήστος Λάσκαρης Computer Exchange, Ναυτεμπορική Τιμολέων Κουτρούπης, Αφοί Τριανταφύλλου, Μανιατέλλης, Παπαρίσβας, Βιβλιοπωλείο Book and Art, Pet Shop Γιάννης Μουτζούρης, Anagno Cycles Ευστράτιος Αναγνώστου, Οπτικά Πουλέλλης, Παπαδέλης, Κονσολάκης, Pet Shop Συνοικισμός, Moto Planet Θαλασσέλλης, Φαρμακείο Θεολόγος Ιατρός, Παντοπωλείο Η Αγορά, Κώστας Βωβός, Κωτσόβολος, Nobacco Shop, Ζαχαροπλαστείο Γαρδένια, Ticket2Ride, White Lab, Παντοπωλείο Καντάρι και το Seafari Adventures.

To top