Σε ημερίδα για τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Κ. Μουτζούρης

Σε ημερίδα για τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Κ. Μουτζούρης

Με την συμμετοχή κορυφαίων υπουργών και υφυπουργών, περιφερειαρχών, δημάρχων καθώς και σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και του κοινοβουλίου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο συνεδριακό κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης”,  ημερίδα με θέμα: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπροστά στις σύγχρονες προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής – Πολιτική Προστασία και Ενεργειακά ζητήματα». Στην ημερίδα παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης ο οποίος απήυθυνε χαιρετισμό .

Την ημερίδα με θέμα,  «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπροστά στις σύγχρονες προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής – Πολιτική Προστασία και Ενεργειακά ζητήματα»,  διοργάνωσε η Βεργίνα Τηλεόραση, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στην Θεσσαλονίκη.
Στον χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να αλλάξουν τα μεγέθη των λιμενικών εγκαταστάσεων λόγω της αλλαγής των μέχρι σήμερα δεδομένων και της μεγαλύτερης έντασης των ανέμων και των κυματισμών.
Στο περιθώριο της Ημερίδας ο Περιφερειάρχης είχε συναντήσεις και επαφές με Υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης ενώ είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Απόστολο Τζιτζικώστα, συμφωνώντας σε θέματα συνεργασίας μεταξύ των δύο Περιφερειών.

To top