Επιμορφωτική ημερίδα από την Περιφερειακή Διεύθυνση: «Ολιστική προσέγγιση στην Ειδική Αγωγή»

Επιμορφωτική ημερίδα από την Περιφερειακή Διεύθυνση: «Ολιστική προσέγγιση στην Ειδική Αγωγή»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την κ. Τόζιου Σουλτάνα, Σύμβουλο ΕΑΕΕ και το ΚΕΔΑΣΥ Λέσβου διοργανώνει  επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο: «Ολιστική προσέγγιση στην Ειδική Αγωγή: Αναδεικνύοντας Ρόλους και Προκλήσεις».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί:

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, από τις 8:00 έως τις 14:00 για τους εκπαιδευτικούς/ΕΕΠ/ΕΒΠ  των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής (δεν θα λειτουργήσουν τη συγκεκριμένη ήμερα οι σχ. μονάδες ειδικής αγωγής), όλους τους απασχολούμενους εκπαιδευτικούς/ΕΒΠ  σε τμήματα ένταξης και παράλληλη στήριξη σχολικών μονάδων γενικής αγωγής, τους ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς των ΕΔΥ,  που ανήκουν  στο Δήμο Μυτιλήνης.

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, από τις 8:00 έως τις 14:00 για τους εκπαιδευτικούς/ΕΕΠ/ΕΒΠ των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής (δεν θα λειτουργήσουν τη συγκεκριμένη ήμερα οι σχ. μονάδες ειδικής αγωγής), όλους τους απασχολούμενους εκπαιδευτικούς/ΕΒΠ σε τμήματα ένταξης και παράλληλη στήριξη σχολικών μονάδων γενικής αγωγής, τους ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς των ΕΔΥ που ανήκουν  στο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Οι Διευθυντές/ντριες και προϊστάμενοι/νες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  του Δήμου Δυτικής Λέσβου παρακαλούνται να προσέλθουν στην ως άνω αναφερόμενη  επιμορφωτική συνάντηση.

To top