Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της «Κυψέλης» από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της «Κυψέλης» από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. “Η ΚΥΨΕΛΗ” στην Λέσχη Αξιωματικών διοργάνωσε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με την 98 ΑΔΤΕ.

Τα παιδιά του Κέντρου είχαν την χαρά, να χορέψουν, να τραγουδήσουν μαζί με την Στρατιωτική Μουσική, τις Εθελόντριες Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Μυτιλήνης και την Κοινωνική Λειτουργό του Τμήματος κ. Μαρία Συμεού. Επίσης προσφέρθηκαν στα παιδιά διάφορα εδέσματα και στο τέλος της γιορτής οι Εθελόντριες Κοινωνικής Πρόνοιας του Π.Τ. Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδωσαν από ένα συμβολικό δώρο στο κάθε παιδί.

Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστούν θερμά τον Στρατηγό, Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ κ. Γρηγόριο Μπουντλιάκη για την παραχώρηση της Λέσχης Αξιωματικών και της Στρατιωτικής Μουσικής, τα στελέχη της Λέσχης Αξιωματικών και της Στρατιωτικής Μουσικής, καθώς επίσης το Αρτοποιείο Σαμιώτη για την δωρεά των εδεσμάτων και την Πρόεδρο του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. “Η ΚΥΨΕΛΗ” κ. Βάνα Αλατέρου για την άψογη συνεργασία.

To top