Σε φόρουμ στην Κίνα η Βάσω Χοχλάκα ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής

Σε φόρουμ στην Κίνα η Βάσω Χοχλάκα ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής
Η Βάσω Χοχλάκα με τον Υφυπουργό Διεθνών Σχέσεων GUO Yezhou
Εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος,  Βάσω Χοχλάκα συμμετείχε σε φόρουμ με τίτλο “China in Sight Global Insight 2023” που πραγματοποιήθηκε στην Σενζέν, επαρχία της Γκουανγκντονγκ.
Αναλυτικά σε ανάρτησή της αναφέρει τα εξής:
«Έχοντας τη μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, επισκέφτηκα το προηγούμενο διάστημα την Κίνα, συμμετέχοντας στο forum “China in Sight Global Insight 2023” που πραγματοποιήθηκε στη Σενζέν, Επαρχία της Γκουανγκντόνγκ.
Το φόρουμ διοργανώθηκε από το Διεθνές Τμήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΚ (IDCPC), την Τοπική Επιτροπή του ΚΚΚ στη Σενζέν και τη Δημοτική Κυβέρνηση της Σενζέν, από το Κέντρο Κινεζικών Σπουδών για τον Σύγχρονο Κόσμο και από το Γραφείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Δημοτικής Κυβέρνησης της Σενζέν.
Βασικό θέμα του φόρουμ στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι από σοσιαλιστικά και κομμουνιστικά κόμματα από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο ήταν :  «Η Κινεζική Μοντερνοποίηση και η Συνεργασία υψηλής ποιότητας», περιλαμβάνοντας συζητήσεις επί θεμάτων Κινεζικής Μοντερνοποίησης,  Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Στη διάρκεια του φόρουμ, είχα την τιμή να μιλήσω ως εκπρόσωπος του σοσιαλιστικού κόμματος της χώρας μας αλλά και να συμμετέχω σε συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με τους Υπουργούς της δημοτικής κυβέρνησης της Σενζέν και κορυφαίους αξιωματούχους από το IDCPC».
To top