30 χρόνια ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης: Εορτασμός με εθελοντική αιμοδοσία και προβολή ταινίας

30 χρόνια ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης: Εορτασμός με εθελοντική αιμοδοσία και προβολή ταινίας

Το Κέντρο ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης και η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που υπάγονται στο ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ θα πραγματοποιήσουν ποικίλες δράσεις για τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας του.

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 09:00-14:00 στη νέα αίθουσα δίπλα από τα γραφεία της ΔΕΗ στο πάρκινγκ Μυτιλήνης (Οδυσσέα Ελύτη 6) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία με την συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Μυτιλήνης και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβο, ενώ την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 σε συνεργασία με τον φοιτητικό σύλλογο του τμήματος κοινωνικής ανθρωπολογίας και ιστορίας «Οδυσσέας Ελύτης» στο αμφιθέατρο ωκεανογραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 με το Σύλλογο Γυναικών Μανταμάδου στην αίθουσα Δημοτικού Σχολείου Μανταμάδου, θα προβληθεί η βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Ben is back». Οι προβολές είναι δωρεάν.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλια Ρόμπερτς πρωταγωνιστεί σε μία τρυφερή και καθηλωτική ταινία για την άνευ όρων αγάπη μιας μητέρας. Ο 19χρονος, εθισμένος στις ουσίες, Ben Burns (Lucas Hedges) επιστρέφει απροσδόκητα στο πατρικό του, την παραμονή των Χριστουγέννων. Η Holly, μητέρα του Ben (Julia Roberts) νοιώθει ανακούφιση, αλλά παράλληλα, ανήσυχη με την κατάσταση υγείας του. Μετά από ένα ταραχώδες 24ωρο, μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, μα η μητρική αγάπη αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, ικανή να νικήσει και να κρατήσει ασφαλή τον Ben.

 

 

To top