Ακυρώθηκαν δυο πτήσεις της «Sky Express» λόγω καιρού – Πολύωρη ταλαιπωρία επιβατών

Ακυρώθηκαν δυο πτήσεις της «Sky Express» λόγω καιρού – Πολύωρη ταλαιπωρία επιβατών

Πολύωρη αναμονή και εκνευρισμός για τους επιβάτες πτήσης της «Sky Express»   που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 5.30 μμ  από Μυτιλήνη για Αθήνα. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών  το αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί και επέστρεψε στην Αθήνα.Οι επιβάτες όμως παρέμεναν στο αεροδρόμιο για ώρες  αφού όπως καταγγέλλουν δεν υπήρχε τακτική ενημέρωση για τις επιλογές που είχαν,  ενώ ακυρώθηκε και η βραδινή πτήση των  9μμ.

Μια επιβάτιδα από Μυτιλήνη για Αθήνα τονίζει ότι είχε προγραμματισμένο ραντεβού με γιατρό το πρωί της Δευτέρας, πριν από 3 μήνες και περίμενε για ώρες στο αεροδρόμιο, όταν αρχικά τους είπαν ότι μπορεί να ταξιδέψουν στην πτήση των 9. Ούτε όμως αυτή η πτήση πραγματοποιήθηκε λόγω καιρού και παρέμεινε μέχρι τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο ζητώντας να μάθει τί θα μπορούσε να γίνει για να μπορέσει να ταξιδέψει.

«Όταν δεν έγινε και η πτήση των 9 μας είπαν ότι επόμενη πτήση που θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε ήταν το απόγευμα της Δευτέρας .Αυτό δεν μας εξυπηρετούσε οπότε η μόνη επιλογή ήταν να ακυρώσω το εισιτήριο -όπως μας παρότρυναν- για να πάρω πίσω τα λεφτά. Πολλοί το έκαναν αυτό και έκλεισαν εισιτήριο με την Aegean με την οποία βέβαια τελευταία στιγμή, το εισιτήριο ήταν πολύ ακριβότερο από αυτό που είχαμε κλείσει εμείς. Μετά μάθαμε ότι μπήκε τελικά έκτακτη πτήση για την Κυριακή το πρωί . Και όταν ρωτήσαμε γιατί δεν μας ενημέρωσαν , μας απάντησαν ότι δεν μας ενημέρωσαν επειδή ακυρώσαμε τα εισιτήρια. Εκείνοι όμως μας παρότρυναν να το κάνουμε αυτό γιατί δεν μας έδιναν αρχικά και άλλη επιλογή» τονίζει χαρακτηριστικά επιβάτιδα της πτήσης.

Η ίδια καταγγέλλει ότι και μια άλλη επιβάτιδα που είχε φύγει από το αεροδρόμιο και επέστρεψε αργότερα, χωρίς να έχει ακυρώσει το εισιτήριό της, δεν ενημερώθηκε για την έκτακτη πτήση.

 

To top