Σε χωριά του Δήμου Μυτιλήνης περιόδευσε ο Νίκη Τσιριγώτη

Σε χωριά του Δήμου Μυτιλήνης περιόδευσε ο Νίκη Τσιριγώτη

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες της Λαϊκής Συσπείρωσης σε χωριά του Δήμου Μυτιλήνης. H υποψήφια δήμαρχος Νίκη Τσιριγώτη, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους βρέθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2023 στα χωριά Ταξιάρχες και Λουτρά, ενώ την Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2023 περιόδευσε στα χωριά Μυχού, Κάτω Τρίτος, Συκούντα και Ίππειος.

Σε συζητήσεις που έγιναν με τους κατοίκους, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, εκφράστηκε η οργή τους για την έλλειψη υποδομών στα χωριά, για την ανεργία και την ακρίβεια που εξαϋλώνει το εισόδημά τους.

Η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφια δήμαρχος σημείωσε πως και τα τοπικά προβλήματα είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των κυβερνήσεων, αλλά και των δημοτικών και περιφερειακών αρχών, οι οποίες όχι μόνο δεν απαίτησαν τη λύση τους, αλλά έβαλαν πλάτη για την εφαρμογή αυτής της πολιτικής, όπως πλάτη θα συνεχίζουν να βάζουν εάν δεν εκλεγεί στο τιμόνι της δημοτικής και περιφερειακής αρχής η Λαϊκή Συσπείρωση. Γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μοναδική επιλογή ώστε η δημοτική αρχή να βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους και τα δικαιώματα τους. Αυτό αποδείχτηκε όπου ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου, όπως στον Δήμο της Πάτρας. Αυτό μας ξεχωρίζει από τους άλλους υποψηφίους που δεν διαφέρουν σε τίποτα μεταξύ τους. Άλλωστε έχουν δοκιμαστεί σε θέσεις ευθύνης και έχουν συνεργαστεί άψογα μέχρι τώρα στην υλοποίηση των κυβερνητικών κατευθύνσεων.

Στις 8 Οκτώβρη ρίχνουμε τα κόκκινα γαρύφαλλα στις κάλπες, για να ανθίσουν και να πιάσει τόπο η ψήφος μας!

Δείτε φωτογραφίες:

To top