Συνεχίζει τις περιοδείες στα χωριά της Δυτικής Λέσβου η Λαϊκή Συσπείρωση

Συνεχίζει τις περιοδείες στα χωριά της Δυτικής Λέσβου η Λαϊκή Συσπείρωση

Συνεχίζει τις περιοδείες στα χωριά της Δυτικής Λέσβου ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Συκάς μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού.

Στις 21/9 ο επικεφαλής Γιάννης Συκάς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν χωριά της Δημοτικής Ενότητας Μανταμάδου (Κάπη, Κλειώ και Πελόπη).

Διακίνησαν στους κατοίκους τη διακήρυξη και τα προγράμματα της Λαικης Συσπείρωσης και συζήτησαν μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν , όπως την ερήμωση των χωριών τους ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες  και την ανάγκη να μένουν οι νέοι στον τόπο τους και να αγωνίζονται με καλύτερες συνθήκες εργασίας. Ακόμη, συζήτησαν για την τεράστια αύξηση στις τιμές βασικών αγαθών , όπως εξέφρασαν επίσης με δυσαρέσκεια την απουσία της υπάρχουσας Δημοτικής Αρχής στα χωριά σε μη προεκλογικές περιόδους.

Στις 22/9 βρέθηκαν στην Νάπη και Αγία Παρασκευή, όπου συζητήθηκε το θέμα της κατάστασης του αγροτικού δικτύου, καθώς και για τον περιφερειακό. Επίσης έγινε αναφορά στα προβλήματα, αλλά και στην δομή της Βάστριας της οποίας η λειτουργία θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην Δημοτική Ενότητα της Αγίας Παρασκευής.

Τέλος, στις 23/9 επισκέφτηκαν τα Χίδηρα, την Πτερούντα και την Άντισσα, όπου και εκεί έγινε αναφορά από τους κατοίκους στην κατάσταση του αγροτικού οδικού δικτύου. Επισημάνθηκε από την πλευρά μας η καταλυτική σημασία που είχε η παρέμβαση του επικεφαλή μας στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου για την υλοποίηση του δρόμου Χίδηρα -Άντισσα καθώς η Δημοτική Αρχή με νομικίστικα τερτίπια ήθελε να επαναδημοπρατήσει το έργο. Ενώ προειδοποιήσαμε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος το έργο να σταματήσει.

 

To top