Τίμησε τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου ο Κ. Μουτζούρης

Τίμησε τα σαντούρια του Αναγνωστηρίου ο Κ. Μουτζούρης

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα 13.09.2023 παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Αναστασίας Αντωνέλη και του Συμβούλου Μιχάλη Πολυπαθέλλη τον Αντιπρόεδρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου Παναγιώτη Σκορδά και τα παιδιά που αποτελούν το τμήμα Σαντουριών με επικεφαλής τον δάσκαλο Κώστα Ζαφειρίου.
Ο Περιφερειάρχης απένειμε τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής στο Αναγνωστήριο, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσει την διοίκηση αλλά και τα παιδιά για την άριστη συνεργασία που είχαν καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας της Περιφερειακής Αρχής.
Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ως Περιφερειακή Αρχή το Αναγνωστήριο και ιδιαίτερα τα παιδιά με τα Σαντούρια και τον δάσκαλο τους, οι οποίοι συμμετείχαν σε πολλές εκδηλώσεις της Περιφέρειας και είχαμε μια άριστη συνεργασία. Τα σαντούρια και τα παιδιά αυτά παράγουν και προάγουν τον πολιτισμό και προβάλλουν την Αγιάσο, την Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε και, εφόσον μας εκλέξει ο λαός και την επόμενη θητεία μας, θα σταθούμε δίπλα τους όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».
Ο Αντιπρόεδρος του Αναγνωστηρίου κ. Σκορδάς δήλωσε:
« Είναι τιμή για μας ως Αναγνωστήριο να μας τιμά η Περιφερειακή Αρχή και ευχαριστούμε τον κ. Περιφερειάρχη, την κα. Αντωνέλλη και τον κ. Πολυπαθέλλη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια».

 

To top