Συνάντηση των υποψηφίων της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» στο Κτήμα Οινοφόρος

Συνάντηση των υποψηφίων της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» στο Κτήμα Οινοφόρος

Η πρώτη μεγάλη συνάντηση όλων όσων συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της αυτοδιοικητικής κίνησης «ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Κτήμα Οινοφόρος.

Σε αυτή συμμετείχαν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων, που έφτασαν στη Μυτιλήνη από κάθε γωνιά του Δήμου, και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν οι βασικές αρχές της αυτοδιοικητικής κίνησης, οι προτεραιότητες αλλά και ο σχεδιασμός για την τρέχουσα, επίσημη πια, προεκλογική περίοδο.

«Ποιο είναι το όραμά μας; Βιώσιμη πόλη και ζωντανά χωριά. Ζωντανά χωριά και βιώσιμη πόλη. Ένα όραμα που είναι και ανάγκη ταυτόχρονα και περιγράφει σύντομα το πού θέλουμε να φτάσουμε στο μέλλον» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Χριστόφας στη σύντομη ομιλία του και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να πετύχουμε την αλλαγή, που επιθυμούν όλοι, θέλουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες του Δήμου μας και να ενισχύσουμε τα δυνατά του σημεία».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης επεσήμανε και την προσέγγιση, που θα ακολουθηθεί κατά την εφαρμογή του προγράμματος, που προέκυψε από πολύμηνη προεργασία από ειδικούς, τεχνοκράτες και επιστήμονες και ανοιχτή διαβούλευση με πολίτες και εκπροσώπους φορέων: άμεση και συντονισμένη κινητοποίηση για την επίλυση όλων των ζητημάτων καθημερινότητας αλλά και στοχευμένη δουλειά για να στηθούν τα θεμέλια για τα μεγάλα έργα, που απαιτούν χρόνο στο να υλοποιηθούν.

Στη συνέχεια, υποψήφιοι και υποψήφιες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να επισημάνουν ζητήματα και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με προβλήματα και ανάγκες, που αντιμετωπίζει ο τόπος τους ή ο Δήμος συνολικά.

To top