Συνεχίζει τις επισκέψεις του στη Χίο ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στη Χίο ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, συνεχίζει τις επισκέψεις του στο νησί της Χίου, αφιερώνοντας χρόνο και προσοχή στους κατοίκους του νησιού.
Το πρωί του Σαββάτου, ο κ. Στεφανής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, εξέφρασε απόψεις του για βασικά ζητήματα και προκλήσεις που αφορούν το Βόρειο Αιγαίο.
Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», ο κ. Στεφανής συναντήθηκε με πολίτες στην κεντρική πλατεία της Χίου και με τους καταστηματάρχες στην Κεντρική Αγορά της πόλης «Απλωταριά». Μέσα από αυτές τις συναντήσεις, ενημερώθηκε για την καθημερινότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, δείχνοντας ενδιαφέρον και ευαισθησία στα διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν.
Παράλληλα, ο κ. Στεφανής αναγνώρισε τη σημασία του πολιτισμού για την Χίο, αναδεικνύοντας το ρόλο των πολιτιστικών σωματείων. Επισκέφθηκε το «Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σωματείο Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη ο Φάρος», συζήτησε με τα μέλη του συλλόγου για τις προκλήσεις και τις ανάγκες τους. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο και τις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Το απόγευμα του Σαββάτου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης παραβρέθηκε στον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης των Απολεσθέντων Ναυτικών της περιόδου 1939-1945. Η παρουσία του σε αυτό το σημαντικό γεγονός αποτελεί ένδειξη σεβασμού προς την ιστορική μνήμη της περιοχής και τους προγόνους μας.

To top