«Ασπίδα» για τα γυρίσματα του Masterchef στη Μυτιλήνη: «Ένας από τους βασικούς στόχους μας είναι η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας»

«Ασπίδα» για τα γυρίσματα του Masterchef στη Μυτιλήνη: «Ένας από τους βασικούς στόχους μας είναι η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας»

Μετά από προσπάθειες ενός έτους, ο Σύλλογος Εστίασης «Ασπίδα» κατάφερε να φέρει στο νησί τον μεγαλύτερο γαστρονομικό τηλεοπτικό διαγωνισμό της χώρας, MASTERCHEF. Τα γυρίσματα έγιναν την Κυριακή 28 Απριλίου και τη Δευτέρα 29 Απριλίου λίγο έξω από την πόλη της Μυτιλήνης στην περιοχή των Λουτρών αλλά και μέσα στην πόλη στην περιοχή της Σουράδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής: 

Ένας από τους βασικούς στόχους του Συλλόγου Εστίασης ΑΣΠΙΔΑ είναι η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, των προϊόντων και της φιλοξενίας μας. Μετά από προσπάθειες ενός έτους καταφέραμε και φέραμε στο νησί μας τον μεγαλύτερο γαστρονομικό τηλεοπτικό διαγωνισμό της χώρας, MASTER CHEF.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλη την παραγωγή του Master Chef, το STAR Channel και τον κ. Αθ. Μητρέλια για την συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, ώστε να γίνουν τα γυρίσματα και να βγάλουμε την καλύτερη εικόνα του νησιού και της γαστρονομίας του προς τα έξω. 4 μέρες γεμάτες, που όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό από τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ για να υλοποιηθούν τα γυρίσματα, και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλο το συνεργείο και όσους βοήθησαν.

Να συμπληρώσουμε ότι τα προϊόντα που δεν χρησιμοποιήθηκαν στην παραγωγή του Master Chef, δωρίσθηκαν στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «HELP» ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

Μία τεράστια παραγωγή, ένα δύσκολο εγχείρημα με πολλές δυσκολίες άλλα με την στήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Περιφεριάρχη κ. Μουτζούρη, της κ. Πολιτάκη και την καταλυτική βοήθεια του Δήμου Δυτικής Λέσβου με την ΑντιΔήμαρχο Τουρισμού κ. Βατή και του Δήμου Μυτιλήνης με τον Δήμαρχο κ. Χριστόφα και Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Γιαννάκα καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και να γίνει πράξη. Για αυτό θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε, καθώς και όλους τους τοπικούς παραγωγούς που έφεραν τα προϊόντα τους.

To top