Είδη πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες από την Αστυνομική Διεύθυνση Β. Αιγαίου

Είδη πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες από την Αστυνομική Διεύθυνση Β. Αιγαίου

Είδη πρώτης ανάγκης θα διανεμηθούν σε ευάλωτες ομάδες, οικογένειες και παιδιά στη Λέσβο, ενόψει των εορτών του Πάσχα, μετά από πρωτοβουλία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου που υπέβαλλε σχετικό αίτημα στον πρώην Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας και νυν Βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιο Σταματη. Ο πρώην Γενικός Γραμματέας και νυν βουλευτής επικρατείας έδωσε έγκριση να δοθούν τα συγκεντρωθένα είδη στις υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας των δήμων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με πρωτοβουλία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, υποβλήθηκε αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από τον πρώην Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας και νυν Βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. ΣΤΑΜΑΤΗ Γεώργιο, προκειμένου να δοθούν είδη πρώτης ανάγκης (ρουχισμός, υποδήματα, παιχνίδια κ.λπ.) στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης των Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου.

Η συγκεκριμένη δράση κοινωνικού περιεχομένου, πραγματοποιήθηκε χθες (01-05-2024) και συγκεντρωθέντα είδη, θα διατεθούν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, οικογένειες και παιδιά στη Λέσβο, ενόψει των εορτών του Αγίου Πάσχα.

To top