Αντωνέλλη αναφανδόν υπέρ Μουτζούρη: «Δεν έκανε πίσω όταν ζητούσαν το κεφάλι μου επί πίνακι…»

Αντωνέλλη αναφανδόν υπέρ Μουτζούρη: «Δεν έκανε πίσω όταν ζητούσαν το κεφάλι μου επί πίνακι…»

Η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών -Πολιτισμού  Αναστασία Αντωνέλλη σε γραπτή δήλωσή της αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να είναι ξανά υποψήφια με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη. Αποκαλύπτει μάλιστα και άγνωστα «παρασκήνια» αλλά και «συνομιλίες» στη διάρκεια της θητείας της Περιφερειακής αρχής αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους παραμένει στο πλευρό του Περιφερειάρχη.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής :

«Δέκα καλοί  λόγοι πραγματικοί- ιδεολογικοί, ένας απόλυτα προσωπικός και ένας “κακός” λόγος για τους οποίους θα είμαι υποψήφια ξανά με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη:
Πέντε λόγοι πραγματικοί: 1) Υλοποιήθηκαν απ το 2019 μέχρι σήμερα έργα, αναθέσεις και πληρωμές προϋπολογισμού 300.000.000 ευρώ. 2) από τη 12η θέση απορρόφησης ευρωπαϊκών κονδυλίων του 2019 έχουμε ανέβει στην πέμπτη το 2023. 3)Παραλάβαμε το 2019 έναν τακτικό προϋπολογισμός 52 εκατομμυρίων ευρώ και με διεκδίκηση περιορισμό της σπατάλης και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα τον φτάσαμε στα 77 εκατομμύρια ευρώ το 2023. 4) Επενδύσαμε 4.500.000 ευρώ στον πολιτισμό αθλητισμό και τουρισμό. 5) Είμαστε στην πρώτη θέση πανελλαδικά στην αναλογία διάθεσης κονδυλίων /κατοίκων στην οικονομική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με 45.000.000 ευρώ στην περίοδο του covid. Πέντε λόγοι ιδεολογικοί : 1) Απέδειξε ότι είναι Αυτοδιοικητικός και Ανεξάρτητος. 2) Απέδειξε ότι είναι Μαχητικός και Αποτελεσματικός. 3)Απέδειξε ότι είναι Δημοκρατικός και Συνεργατικός. 4) Απέδειξε ότι αν και έφτασε στον βαθμό του Πρύτανη παρέμεινε Λαϊκός, Ταπεινός και Ανθρώπινος.
Ένας λόγος απολύτως προσωπικός που λέει όμως χίλια πράγματα για την ποιότητα του Ανθρώπου Μουτζούρη: για να του “προσφέρουν” την πλειοψηφία που δεν είχε-λόγω απλής αναλογικής-, ζητούσαν την “κεφαλήν μου επί πίνακι “….Και εκείνος με δημόσια δήλωση του είπε: “καλύτερα να φύγω εγώ παρά η Αντωνέλλη”!!!!
Ένας “κακός” λόγος: όταν τον απείλησε τηλεφωνικά ο κύριος Γεραπετρίτης ότι αν δεν εγκαταλείψει το πεδίο τότε που τα ΜΑΤ ήρθαν να μας “συμμορφώσουν”....”ο Μητσοτάκης θα σε…μπίπ!”, έκανε την γνωστή κίνηση! -(μέχρι σήμερα ουδέποτε ανέφερε την συνομιλία αυτή, έστω για να δικαιολογηθεί όταν όλοι τον κατηγορούσαν για απρέπεια!! Την φανερώνω εγώ σήμερα λοιπόν!)
Έεεεεε Μτζούρ είμαι υπερήφανη που σε γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί Σου!! Πάμε Γερά, Πάμε Δυνατά, ο κόσμος ξέρει!!»

 

To top