Η Γλυκερία στη Λήμνο

Η Γλυκερία στη Λήμνο

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου διοργανώνει μία μοναδική συναυλία της χαρισματικής και πολύ επιτυχημένης διαχρονικά ερμηνεύτριας Γλυκερίας, η οποία θα δοθεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου, στις 21:00 στο Γυμνάσιο Μύρινας.

Η Γλυκερία, η οποία διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά και όλες τις επιτυχίες της («Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», κ.ά.).

Επίσης, εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως του Χρήστου Νικολόπουλου, του Μάριου Τόκα, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μίκη Θεοδωράκη, κ.ά.

Στο πρόγραμμα της περιλαμβάνει και μία ενότητα με υπέροχα Σμυρνέικα τραγούδια, όπως «Δημητρούλα», «Έχε για Παναγιά», «Τι σε μέλει εσένανε», « Σ΄αγαπώ γιατί είσαι ωραία», κ.ά.

Πλαισιώνεται από δύο ταλαντούχους τραγουδιστές, τον Χάρη Μακρή και την Χριστιάνα Γαλιάτσου και μια σπουδαία πολυμελή ορχήστρα.

 

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (8 ετών και άνω)

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου , Σαρρή 1 , Μύρινα

Δημοτικά Καταστήματα Μούδρου, Ατσικής, Κοντιά

ΚΕΠ Κοντοπουλίου, Βιβλιοπωλεία «Κύβος» & «Εστία»

Διοργάνωση: Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου

To top