Έρχεται το «Lesvos Fashion Show»

Έρχεται το «Lesvos Fashion Show»

Ένα εντυπωσιακό Fashion Show θα πραγματοποιηθεί σε Μυτιλήνη και Καλλονή – την  Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 20:30 στο κτήμα «Οινοφόρος» για την αγορά της Μυτιλήνης και την Κυριακή 9 Ιουλίου στις 20:30, στο λιμάνι της Σκάλας Καλλονής στο beach bar “Sugar Bay” για την αγορά της Καλλονής.

Σε κάθε ένα Fashion Show θα παρουσιαστούν καταστήματα και brands από τις δυο μεγαλύτερες αγορές, αυτές της Μυτιλήνης και της Καλλονής, με στόχο την ανάδειξη των καταστημάτων του νησιού  και των μοναδικών κομματιών τους, τα οποία θα φορέσουν 20 γυναικεία και 12 ανδρικά μοντέλα, καθώς και μικρότερα μοντέλα, από 2 μέχρι και 12 ετών, αλλά και προτάσεις για τους τετράποδους φίλους μας.

Σε αυτή την εβδομάδα ομορφιάς συμμετέχουν: κομμωτές, make up artist, σχεδιαστές και καταστηματάρχες.

Καλεσμένες στις δυο αυτές μοναδικές βραδιές ομορφιάς θα είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη,  η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και η Μαρία Κουμαρά, οι οποίες θα λαμπρύνουν  με την παρουσία τους τις βραδιές και θα μιλήσουν για μόδα και…όχι μόνο.

Η επίδειξη μόδας στην Καλλονή, γίνεται σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού και νηπιαγωγείου Δαφίων Καλλονής, το οποίο θα λάβει το 50% των εσόδων για το έργο που κάνει στο σχολείο αλλά και στο χωριό των Δαφίων. Πέρυσι ο σύλλογος με την πρώτη επίδειξη μόδας κατάφερε να αγοράσει απινιδωτή, δίνοντας βήμα εξέλιξης στην δημόσια Υγεία.

To top