Η Λένα Ζευγαρά στο «Κτήμα Οινοφόρος»

Η Λένα Ζευγαρά στο «Κτήμα Οινοφόρος»

Το Κτήμα Οινοφόρος υποδέχεται την ΛΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΑ για ένα μοναδικό live πρόγραμμα, με γνωστά λαϊκά τραγούδια το Σάββατο 19 Αυγούστου.

Η Λένα Ζευγαρά μπήκε δυναμικά στο χώρο της ελληνικής μουσικής και είναι αναμφίβολα η τραγουδίστρια έκπληξη για το χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Μία νέα είσοδος που έχει προκαλέσει πανικό και κάθε της εμφάνιση γίνεται sold out.

Πρωτοεμφανίστηκε δισκογραφικά , με το γνωστό της μουσικό κομμάτι ¨Μην κάνεις όνειρα¨ το οποίο έχει γράψει ο Βασίλης Καρράς.

Φέροντας τον τίτλο της ερμηνεύτριας-φαινόμενο, και όχι άδικα, αφού μέσα σε έναν χρόνο κατάφερε να έχει οκτώ μεγάλες επιτυχίες, που κέρδισαν δεκάδες εκατομμύρια στο Youtube, αλλά και τη μεγάλη αγάπη του κόσμου, η Λένα Ζευγαρά, συνεχίζει δυναμικά, το μουσικό της ταξίδι.

Έχοντας στις αποσκευές της το «Όνειρα», το «Έλα – Έλα», το «Σήμερα και Αύριο», το «Έχασα Τη Γη», το «Που Ξαπλώνεις Που Κοιμάσαι», το «Ζημιά», αλλά και το νέο της medley, με το «Ήμαρτον» , το «Δεν Έχεις Το Θεό σου» και την πρόσφατη επιτυχία «Ας τα λέμε καλά», η Λένα Ζευγαρά μας «ταξιδεύει» και μας απογειώνει με τη φωνή και τον παλμό της.

To top