Επίσκεψη Lesvos Runners στο κέντρο διημέρευσης «Κυψέλη»

Επίσκεψη Lesvos Runners στο κέντρο διημέρευσης «Κυψέλη»

Μία πολύ ξεχωριστή δράση του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners έγινε την περασμένη Τρίτη 20 Ιουνίου με επίσκεψη στο Κέντρο διημέρευσης ‘Κυψέλη’. Η αντιπροσωπεία των Lesvos Runners παρουσίασε με απλό τρόπο στα παιδιά της ‘Κυψέλης’ τα οφέλη της άθλησης και του τρεξίματος για την υγεία και τους μίλησε για τον Μαραθώνιο δρόμο, το Σπάρταθλο και για την ιστορία τους. Επίσης τους μίλησε για την σκυταλοδρομία ως αθλητική εκδήλωση με κοινωνικό συμβολισμό από τα αρχαία χρόνια και τα παιδιά έκαναν μία μικρή συμβολική σκυταλοδρομία στον προαύλιο χώρο.

Ήταν μία εκδήλωση γνώσης, χαράς και αγάπης, αμφίδρομη και για τα παιδιά της ‘Κυψέλης’ και τους εκπαιδευτικούς τους, αλλά και για τους επισκέπτες Lesvos Runners, που ‘πήραν περισσότερα απ’ όσα έδωσαν’.

Οι Lesvos Runners δώρισαν στα παιδιά καπελάκια με το λογότυπο του Συλλόγου και τα παιδιά ανταπέδωσαν δωρίζοντας μία χειροποίητη εικόνα των Ταξιαρχών, που έφτιαξαν στο εργαστήριό τους.

Επόμενο ραντεβού των δύο, η Σκυταλοδρομία Λέσβου 2023 που θα γίνει στις 2 και 3 Σεπτέμβρη και στην οποία τα παιδιά της ‘Κυψέλης’ θα μεταφέρουν την σκυτάλη καλύπτοντας τα τελευταία μέτρα του γύρου του νησιού μας, το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Σαπφούς.

To top