146 χρόνια Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μυτιλήνης

146 χρόνια Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μυτιλήνης

Με αφορμή την συμπλήρωση 146 ετών από την ίδρυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Μυτιλήνης το Σάββατο 10 Ιουνίου παρέδωσε στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου ποσότητα τροφίμων, τα οποία είχαν συλλέξει εθελοντές του Τμήματος στο πλαίσιο της δράσης «Το Καλάθι της Αγάπης». Ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Συσσιτίου π. Α. Αναστασέλλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Θ. Βαλσαμίδη, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους εθελοντές & τις εθελόντριες του Τμήματος για την δωρεά τους, καθώς επίσης και για την διαρκή παρουσία εθελοντριών του Τμήματος κατά την καθημερινή διαδικασία προετοιμασίας των γευμάτων του Κοινωνικού Συσσιτίου.

Την ίδια ημέρα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Μυτιλήνης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, η Κοινωνική Λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Τμήματος κα. Μαρία Συμεού μαζί με εθελοντές & εθελόντριες Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Πλωμαρίου «Μιχαλέλειο» όπου προσέφεραν γεύμα αγάπης στους περιθαλπόμενους της δομής σε ταβέρνα στην παραλία του Πλωμαρίου. Τέλος παρέδωσαν στον Διευθυντή του Γηροκομείου κ. Στέφανο Σανιδά είδη ατομικής προστασίας για τις ανάγκες του Γηροκομείου, τα οποία ήταν δωρεά του Σούπερ Μάρκετ «ΑΒ».

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, εθελοντές & εθελόντριες του Π.Τ. Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετείχαν στην δράση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου στην πόλη της Μυτιλήνης, στέλνοντας όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης & ελπίδας ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

To top