Δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μυτιλήνης στην παραλία Παμφίλων

Δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μυτιλήνης στην παραλία Παμφίλων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Μυτιλήνης, μετά από σχετική έγκριση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντωνίου Αυγερινού, υλοποίησε σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 δράση στην παραλία των Παμφίλων σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Παμφίλων και την Δημ. Κοινότητα Παμφίλων. Στην δράση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Μυτιλήνης κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, η Κοινωνική Λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Τμήματος κα. Μαρία Συμεού, εθελόντριες Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Παμφίλων κ. Γεώργιος Κλειδαράς, εκπαιδευτικοί και οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των μαθητών για την προστασία του περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε καθαρισμός τμήματος της παραλίας Παμφίλων και δεντροφύτευση στο πάρκο της Σκάλας Παμφίλων μαζί με τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου, καθώς επίσης και τους εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Μυτιλήνης.

Στο τέλος, οι εθελόντριες Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος προσέφεραν σε όλους τους μικρούς μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Παμφίλων φυτά, τα οποία ήταν δωρεά από τα «Φυτώρια Λέσβου» – Άννα Βασιλέλλη-Θεοδωρέλλ

To top