Στη Λήμνο η υποψήφια βουλευτής Βάσω Χοχλάκα

Στη Λήμνο η υποψήφια βουλευτής Βάσω Χοχλάκα

Στην επιμνημόσυνη δέηση, στο συμμαχικό κοιμητήριο του Μούδρου, στη Λήμνο, προς τιμήν των πεσόντων που έλαβαν μέρος στην εκστρατεία της Καλλίπολης, παρέστη σήμερα το πρωί η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Χοχλάκα μαζί με τη συνυποψήφια του ΠΑΣΟΚ κ. Μαγδαληνή Τούφου.

Την τελετή μνήμης Anzac ως γνωστό, τίμησε με την παρουσία της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενώ παρέστησαν ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας David Hurley, Πρέσβεις των χωρών που έλαβαν μέρος στην εκστρατεία ενώ έδωσαν το παρών και υψηλά κυβερνητικά στελέχη της χώρας μας κι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Η κ. Χοχλάκα, η οποία απ’ την Πρωτομαγιά επισκέπτεται το νησί, με δήλωσή της αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τη σύγχρονη Ελλάδα, η ιστορική μνήμη, καθώς και η απόδοση τιμής σε όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν.

«Οφείλουμε να μην ξεχνάμε – ανέφερε η υποψήφια βουλευτής της εκλογικής Περιφέρειας Λέσβου – και να παραδειγματιζόμαστε από το σύνολο της ιστορίας μας, ακόμη και από τις δύσκολες σελίδες της, όπως εν προκειμένω η εκστρατεία της Καλλίπολης, απαρχή μιας σειράς ηττών των συμμάχων».

To top