Επιτυχίες Λέσβιων δρομέων σε Θεσσαλονίκη, Χίο και Ρόδο

Επιτυχίες Λέσβιων δρομέων σε Θεσσαλονίκη, Χίο και Ρόδο

Σε δρομικούς αγώνες ανά την Ελλάδα, που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή 30 Απριλίου, συμμετείχαν μέλη του Συλλόγου Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners και άλλοιΛέσβιοι αθλητές.

Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη έγινε ο 17ος Διεθνής Μαραθώνιος ‘Μέγας Αλέξανδρος’ με εκκίνηση από την Πέλλα και τερματισμό στη Θεσσαλονίκη. Συμμετείχαν οι Σ. Κακαγιάννης, Ν. Καραβελάκης, Θ. Κίζος, Α. Κοντάκας, Μ. Ορφανός, Φ. Φλωρόπουλος και Π. Χριστόφας, και όλοι τερμάτισαν με πολύ καλές επιδόσεις. Ειδικά ο Μ. Ορφανός κατέλαβε την 7η θέση στη γενική κατάταξη και την 3η στην ηλικιακή του κατηγορία.
Επίσης στη γειτονική Χίο έγινε ο 3ος αγώνας βουνού ‘Chios Hardstone trail’ σε ιστορικά ορεινά μονοπάτια της Χίου και σε αποστάσεις 5, 12, 23 και 41 km. Συμμετείχαν στον αγώνα των 41 km από τη Λέσβο οι Θ. Ανδρούτσος (2η θέση), Β. Χατζηελευθερίου (4η θέση), Π. Τζενεράλης (5η θέση) και Μ. Τσόκος (6η θέση).
Τέλος στη Ρόδο έγινε ο μαραθώνιος Ρόδου όπου ο Κ. Χουβαρδάς τερμάτισε έναν ακόμα μαραθώνιο σε χρόνο κάτω από 3 ώρες καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

To top