Πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Μυτιλήνης- Ομαλά κύλησε η επιστροφή στα θρανία

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Μυτιλήνης-  Ομαλά κύλησε η  επιστροφή στα θρανία

Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές των σχολείων και στη Μυτιλήνη, χωρίς μάσκες και μέτρα.

Δυο χρόνια μετά τους περιορισμούς της πανδημίας Αγιασμός έγινε ξανά στα σχολεία με τους μαθητές των δημοτικών σχολείων μαζί με τους γονείς τους να συγκεντρώνονται ξανά στις αυλές των σχολείων. Οι θέσεις εκπαιδευτικών έχουν καλυφθεί στο μεγαλύτερο μέρος τους, ωστόσο υπάρχουν μεμονωμένες ελλείψεις σε κάποιες ειδικότητες ενώ σε πολλά σχολεία μοιράσθηκαν και τα βιβλία.

Ο Αίολος βρέθηκε στο 3ο Δημοτικό σχολείο στην Ακαδημία, όπου πέρυσι οι μαθητές είχαν ξεκινήσει τη σχολική χρονιά σε κοντέινερ, λόγω των έργων ενεργειακής αναβάθμισης, φέτος όμως επέστρεψαν κανονικά στις τάξεις τους. Εκεί βρέθηκε και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης που ευχήθηκε τους μαθητές για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Στο 9ο Δημοτικό σχολείο η νέα σχολική χρονιά βρήκε τους μαθητές στο νέο ενιαίο πλέον 14θέσιο σχολείο της Χρυσομαλλούσας- μετά τη συγχώνευση του 9ου και του 11ου – των δυο Δημοτικών σχολείων που συστεγάζονταν μέχρι τώρα εκεί. Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Κατερίνα Γιαννακού μας μίλησε για την νέα αρχή στο σχολείο ενώ οι μικροί μαθητές μοιράσθηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους από τις καλοκαιρινές διακοπές αλλά και την επιστροφή τους στα θρανία.

 

To top