Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση “Η παραλία της Ερεσού – Περιβαλλοντικές και Κοινωνικές Διαστάσεις”

Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση “Η παραλία της Ερεσού – Περιβαλλοντικές και Κοινωνικές Διαστάσεις”

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο στο σχολείο της Ερεσού, η ενημερωτική ημερίδα της πρωτοβουλίας υπεράσπισης της παραλίας, με τίτλο “Η παραλία της Ερεσού – Περιβαλλοντικές και Κοινωνικές Διαστάσεις”, με ομιλητές ακαδημαϊκούς και περιβαλλοντολόγο.

Στην ενημερωτική ημερίδα η οποία ξεκίνησε από τις 11 το πρωί σε αίθουσα του Δημοτικού σχολείο Ερεσού, επίτιμοι καλεσμένοι ως ομιλητές ήταν ο Αντώνης Βελεγράκης- Καθηγητής Θαλάσσιας Γεωλογίας, ο Μιχάλης Μπάκας-Περιβαλλοντολόγος, ΜΔΕ Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση, ο  Νίκος Μπελαβίλας-Καθηγητής Πολεοδομίας, η Κρίστη Πετροπούλου- Αν. Καθηγήτρια Αστικής Γεωγραφίας και ο Γιάννης Σπιλάνης- Καθηγητής Βιώσιμης Τουριστικής και Νησιωτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με την Πρωτοβουλία υπεράσπισης της παραλίας Ερεσού, «οι τοποθετήσεις των ομιλητών ήταν πλούσιες σε δεδομένα και πληροφορίες και συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν την παραλία Ερεσού από το πρίσμα των επιστημόνων».

Αξίζει να σημειωθεί πως από τις 10 το πρωί υπήρχε η δυνατότητα για δωρεάν rapid test για τον κόσμο που συμμετείχε στην ημερίδα.

To top